top of page
Post: Blog2_Post

גלידוניות פקאן וקרמל - עטרה ז׳ורנו

*מרכיבים:* לגלידה: 250 מ״ל שמנת מתוקה. פחית חלב מרוכז. 100 גרם פקאן גרוס. לקרמל: 50 גרם חמאה. 3/4 כוס סוכר. 1/2 כוס שמנת מתוקה. 1/3 כפית מלח.

לציפוי: 100 גרם שוקולד מריר. 50 גרם פקאן גרוס. 1/4 כוס שמנת מתוקה.


*לאופן ההכנה:* 1. בקערת המיקסר יש להקציף את השמנת ולאחר כ-3 דקות יש להוסיף את החלב המרוכז. 2. בסיר על להבה נמוכה יש להמיס את הסוכר עד שהופך לרוטב קרמל, לאחר מכן יש להוסיף את השמנת המתוקה, פקאן גרוס והמלח לרוטב חלק. 3. בתבנית יש לשים את הגלידה ומעל את רוטב הקרמל. 4. יש להקפיא את הגלידה עד להקפאה מלאה. 5. לציפוי הגלידה יש להמיס את השוקולד יחד עם השמנת ולאחר מכן יש להוסיף את הפקאן הגרוס. 6. יש לצפות את הגלידוניות בשוקולד ולשמור במקפיא.









Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page