top of page
Post: Blog2_Post

בלינצ'ס פרווה של מאמו אילנית - ליטל אשואל


2.5 כוסות קמח לבן מנופה 1 ביצה L רבע כוס סוכר 1 שקית סוכר וניל 1 כף שמן 4 כוסות מי ברז בכוס חד פעמית קרה


אופן ההכנה: בקערה טורפים את כל חומרי הבלינצ'ס, המרקם חייב לצאת דליל מאד, טיפה יותר סמיך ממים.

מחממים מחבת עגולה ומשמנים במעט מחמאה או נטורינה, ויוצקים כל פעם כמות מחצי כוס לשתיה קרה של תערובת הבלינצ'ס. מטגנים 2 דקות מכל צד. וזהו!!!

אוכלים עם רוטב שוקולד /מייפל/ דבש/ קצפת/גלידה ועוד.



ree

ree






תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page