מצרכים:
150 גרם שיבולת שועל הכוונה לגרגרי שיבולת שועל( גריסי שיבולת שועל, )מושרים ללילה במים.
150 גרם עדשים ירוקות מושרות במים לכל הלילה.
כל אחד בנפרד.
למחרת לשטוף דרך המסננת.
ולהעביר לבלנדר.
גם את גרגרי שיבולת השועל וגם את העדשים הירוקות.
מוסיפים
כפית מלח הימלאיה ורוד
1 כף חומץ תפוחים
1 כפית אבקת אפיה ללא אלומניום.
קובית שום .
כוס ושלוש רבעי מים, חייב דיוק.
לערבב בבלנדר עד שהופך להיות כמעט חלק
מערבבים היטב.
מעבירים לקערה.
מחממים מחבת נון סטיק בחום גבוה, לאחר מכן מעט מנמיכים ועם כפית קטנה מוזגים ביסים קטנים.
שרואים שמתחיל להיות בועות, הופכים לצד שני עד שישחימו.
מקבלים ביסונים רבים.
אני מקפיאה אותם.
בתוך קופסא.
עם הפרדה שלא ידבקו.
בשעה שרוצים לנשנש מוציאים , מחממים בטוסטר, מרגיש כאילו זה עתה יצא מהמחבת.
מאד בריאים, עוזר לירידה במשקל.
ממכר, וטעים לכל תוספת מרק או כסתם נישנוש.


Comments