top of page
Post: Blog2_Post

בורקס סלומון עם תרד ופיטריות - נועם זיגדון

עודכן: 8 בינו׳ 2023



בורקס סלומון עם תרד ופיטריות


1 חבילת בצק עלים מרודד


4 מנות דג סלמון פרוס ללא עור ועצמות

מלח

פלפל שחור גרוס

2 כפות שמן זית


לשטוף היטב את הדג לסנן ולייבש בנייר מגבת

לפזר עליו מלח ופלפל שחור

לחמם מחבת פסים עם שמן

לצרוב את הדג כ-3 דקות מכל צד


למילוי :


400 גרם עלי תרד שטופים

1 בצל גדול חתוך לקוביות

5 שיני שום כתושות

1 סלסלת פיטריות שמפיניון חתוכות

מיץ מחצי לימון

2 כפות צנוברים

כפית כמון

פלפל שחור

מלח

שמן


לטגן את הבצל עם שמן עד לשקיפות

להוסיף את הפיטריות והשום

ולטגן 3 דקות נוספות

להוסיף את התרד הלימון הצנוברים והתבלינים

לבשל על אש גבוהה עד לצימצום נוזלים

לפתוח את הבצק

לחלק אותו ל-2

לשים בחלק התחתון מהתערובת תרד

מעל להניח את הדג הצלוי

לסגור לרולדה

לחרוץ חריצים

למרוח בחלמון ביצה

לפזר שומשום

לאפות בתנור שחומם מראש על 180° כ-35 דקות


באהבה נועם זיגדון


********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות את מכשיר הלחיצה המושלם להשטחת בצק 👇🏽

.







Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page