בוואריה קלאסית - זיוה כהן
- זיוה כהן עושה קסמים במטבח
- 8 באוג׳ 2022
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 14 באוג׳ 2022
בוואריה קלאסית כמו של פעם
מצרכים
2 כוסות חלב
6 ביצים מופרדות
שקית אבקת ג'לטין
1 כוס סוכר לבן
1 כף תמצית וניל
500 מ"ל שמנת מתוקה
אופן הכנה
נשים בכוס א. ג'לטין עם רבע כוס חלב קר נערבב היטב ונניח בצד הג'לטין יספח נוזלים ויתפח.
כעת נכניס לסיר רחב את יתרת החלב וניל, חצי כוס סוכר, חלמונים ונערבב היטב כשהג'לטין תפח בכוס להוסיף לכל התערובת להדליק אש בינונית ולבשל תוך כדי טריפה וערבוב עד הסמכה כעת לכבות את האש ולהניח בצד לקרור.
נקציף במיקסר את החלבונים לקצף יציב ונוסיף את יתרת הסוכר.
נאחד בין שתי המסות.
כעת נקציף שמנת מתוקה ונאחד.
נמזוג לתבנית או לכוסות או לתבניות מעוצבות נמזוג שוקולד בהגשה ונפזר אגוזים.


Comentários