top of page
Post: Blog2_Post

בוואריה קלאסית - זיוה כהן

עודכן: 14 באוג׳ 2022


בוואריה קלאסית כמו של פעם


מצרכים

2 כוסות חלב

6 ביצים מופרדות

שקית אבקת ג'לטין

1 כוס סוכר לבן

1 כף תמצית וניל

500 מ"ל שמנת מתוקה


אופן הכנה

נשים בכוס א. ג'לטין עם רבע כוס חלב קר נערבב היטב ונניח בצד הג'לטין יספח נוזלים ויתפח.

כעת נכניס לסיר רחב את יתרת החלב וניל, חצי כוס סוכר, חלמונים ונערבב היטב כשהג'לטין תפח בכוס להוסיף לכל התערובת להדליק אש בינונית ולבשל תוך כדי טריפה וערבוב עד הסמכה כעת לכבות את האש ולהניח בצד לקרור.


נקציף במיקסר את החלבונים לקצף יציב ונוסיף את יתרת הסוכר.

נאחד בין שתי המסות.

כעת נקציף שמנת מתוקה ונאחד.


נמזוג לתבנית או לכוסות או לתבניות מעוצבות נמזוג שוקולד בהגשה ונפזר אגוזים.

















 
 
 

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page