top of page
Post: Blog2_Post

אקלר / פחזניות - אריה רוזנשטוק

אקלר / פחזניות - אריה רוזנשטוק


מתכון:

מחממים תנור 200 מעלות

250 מייל מים

100 גרם חמאה

כפית מלח

2 כפיות סוכר

כוס וחצי קמח

4 ביצים m


אפון הכנה :

בסיר על האש שמים מים חמאה סוכר ומלח .

עד רתיחה מורידים מאש שמים את הקמח ומערבבים מהר עד שהבצק מתגבש .מעבירים לכלי אחר

מקררים למשך רבע שעה .


עם בלנדר ידני מערבבים ויוצקים כל פעם ביצה עד התמעה של כל הביצים .

מעבירים לשק זילוף .ויוצרים אקלרים או פחזניות . אופים 200 מעלות עד הזהבה ולא פותחים את התנור רק אחרי שכולם אפויים יפה .


מקררים עושים קרם 1 שמנת מתוקה חצי כוס חלב 4 כפות אינסטנט וניל


בהצלחה









Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page