אצבעות סלומון - עטרה זורנו
- עטרה ז'ורנו
- 18 באוג׳ 2022
- זמן קריאה 1 דקות
אצבעות סלומון - עטרה זורנו
*מרכיבים:* 500 גרם סלומון ללא העור. 2 ביצים. כוסברה. תבלינים: מלח, פלפל שחור וטוסקנה. פרורי לחם שומשום שמן- לטיגון.
*אופן ההכנה:* 1. יש לחתוך את הסלומון לרצועות באורך בנוני. 2. בקערה יש לשים את את הסלומון, הביצים והמלח והפלפל השחור והכוסברה ולערבב היטב. 3. בקערה נוספת יש לשים את פרורי הלחם, השומשום והטוסקנה ולערבב היטב. 4. יש לצפות את את הדג בפרורי הלחם וטגן בשמן עמוק/ לאפות בחום של 190 מעלות למשך 20 דקות. 5. יש להגיש עם רטבים שאוהבים.

Comments