top of page
Post: Blog2_Post

אליו אוליו כבד עוף - שף ערן גולני


מצרכים: 500 גרם כבדי עוף נקי 2 בצלים בינוניים פרוסים 4 שיני שום פרוסות חופן פטרוזיליה קצוצה שמן זית מלח פלפל פלפל שטה גרוס רוטב סויה חבילת פסטה איזה שרוצים מבושלת לפי הוראות היצרן

איך מכינים במחבת גדולה וחמה מטגנים בשמן זית את הבצל היטב עד שהוא זהוב ושמים בקערה באותו מחבת עם מעט שמן זית מטגנים את הכבדים למשך 2 דקות מוסיפים את השום ומטבלים במלח פלפל ופלפל שטה מוסיפים את הבצל שטיגנו קודם לכן ומוסיפים 2 כפות רוטב סויה מוסיפים את הפסטה ומבשלים לעוד 3 דקות מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה וזה מוכן

שיהיה בתאבון











Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page