top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש

אורז עם עדשים ובצל מטוגן - אריאלה גולדמן

תמונת הסופר/ת: אריאלה גולדמןאריאלה גולדמן

אורז עם עדשים ובצל מטוגן - אריאלה גולדמן


~ נחמם בסיר,להבה קטנה , 4 כפות שמן עם כפית שטוחה כורכום ונזהיב 3 בצלים חתוכים דק

~ נוסיף 5 שיני שום שלמות ונזהיב קלות ( להזהר לא לשרוף כי הופך את התבשיל למריר)

~ לשטוף ולסנן 2 כוסות אורז פרסי/ בסמטי + כוס עדשים כתומות ולהוסיף אל הסיר

~ לתבל ב 2 כפיות מלח וכפית שטוחה פלפל שחור גרוס

~ להוסיף 4 כוסות מים ,להביא לרתיחה,להנמיך ללהבה קטנה ולבשל 20 דקות בלי לפתוח את מכסה הסיר.

~ בתום הבישול להזליף על האורז כף שמן ,שוב לכסות ל 20 דקות.

~ לערבב עם מזלג ולהגיש









Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page