top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש

אורז אדום עם פול - נועם זיגדון

תמונת הסופר/ת: נועם זיגדוןנועם זיגדון

אורז אדום עם פול


מהמטבח העיראקי


6 כרעיים עוף

3 כפות רסק

1 בצל קצוץ

2 כפות כוסברה יבשה

ליטר וחצי מים

4 כוסות אורז רצוי בסמטי

1 שקית פול ירוק

6 שיני שום כתוש

1 כף מלח

1/2 כף אבקת מרק

פלפל שחור

שמן


לטגן את הבצל עם שמן עד לשקיפות

להוסיף את העוף ולטגן משני צדדים

להוסיף את הרסק

להשחים כמה דקות

להוסיף את הפול וליטר מים

לבשל חצי שעה

להוסיף מים לפי הצורך

להוציא רוטב עם פול לסיר רחב

לשטוף את האורז להכניס לסיר

לוודא שכמות המים תהיה 2 ס"מ מעל האורז לבשל על אש גבוהה עד שהמים מגיעים לגובה האורז

להעביר ללהבה בינונית אש נמוכה לכסות את הסיר ולאדות כ-20 דקות

לרוטב עם העוף להוסיף

פלפל שחור

מלח

ומעט אבקת מרק

לבשל על אש נמוכה עוד חצי שעה


לחמם מעט שמן

להוסיף הכוסברה היבשה והשום

לבשל כ-3 דקות

לשפוך מעל האורז המבושל


באהבה נועם זיגדון














Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page