top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש

אגסים ברוטב סוכר - אמונה בוארון

תמונת הסופר/ת: אמונה בוארוןאמונה בוארון

אגסים ברוטב סוכר - אמונה בוארון


המצרכים:

6 אגסים קלופים להשאיר את הגבעול

2 כוסות סוכר

2 שקיות סוכר וניל

מיץ מחצי לימון טרי

1/4 כוס מים

סיר שטוח


אופן ההכנה:

לבשל את הסוכר וסוכר וניל עם המים ומיץ לימון  עד שהסוכר נמס.

להביא לידי רתיחה להכניס את האגסים לסירופ לבשל על להבה נמוכה כ-1/2 שעה.

מידי פעם לקחת מהסירופ ולשפוך על האגסים.

לשים לב שלא יתרככו יותר מידי.

לקרר ולהעביר לכלי הגשה לקשט כיד הדמיון.


בהצלחה


********

ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽



Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page